18 feb. 2011

Agersta

Nu har vi varit iväg tre gånger till Agersta på lektion, åhh vad nyttigt det är.

Bangsibusen har varit rätt på tå de två första gångerna men i onsdags kunde han varva ner lite och de va så skönt! Veckan innan lyssnade han inte mycket kan jag påstå, så det var hårdträning veckan som gick både med mej själv och med hästen. Och det gav resultat, jippi!
 Han vill jobba, det märks både med kroppen och med huvet, han blir trött då det gäller huvudarbetet men det är nyttigt!
Kátina  och barnen är duktiga, hästen sköter sej över förväntan och barnen är urduktiga, de rider ju faktiskt med vuxna och de håller reda på så att de  inte är i vägen osv,de är tom bättre än de vuxna att se sånt ibland.Ridinstruktören Sara är bra, hon ger både ris och ros på ett bra sätt, förklarar så att man förstår.

Tänk om man hade all den energi som både barn, hundar och hästar har, då kanske man själv skulle kunna bli som en duracellkanin!

Kände att de här blev rätt, jag var trött på hästarna ett tag nu i januari då jag tyckte att ingenting gick framåt, bara bakåt, glad över att jag tog beslutet att kontakta Agersta för kontinuerlig träning.

Har dock ständiga samvetskval...Har bara ridit Bangsi de sista veckorna så Kátina har inte haft nån vuxen på sej på evigheter,, inte bra.. Får ta igen det i nästa vecka...om bara tiden räcker till!
Barnen är duktiga och rider Kátina så ut kommer hon ju men det blir ju inte lika ridning..
Jaja allt har sin tid!
// Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar